Sammanslagen branschkunskap

Välutvecklade verktygslösningar för snabbt växande industrigrenar

Gühring har etablerat key-account avdelningar för Automotiv och Flygindustrin. Vi erbjuder den bästa supporten, öga mot öga.

Flygindustrin

High-tech där den hör hemma

Specialister på de extremt höga krav som ställs inom flygindustrin: Vårt key-account team koncentrerar sig på kunskap kring processäkerhet vid bearbetning av högteknologiska material så som kompositmaterial, titan- och aluminiumlegeringar eller superlegeringar såsom Inconel & Waspalloy.

Aircraft

Automotiv

Ostoppbar utveckling

I nära samarbete med välkända tillverkare inom automotiv och dess underleverantörer har Gühring utvecklat optimala verktygslösningar för en effektiv tillverkningsprocess och produktion.

Automotive

Allmän tillverkning

Allt från samma källa

General Engineering

Gühring är en aktiv partner när det kommer till allmän tillverkning. Vår OEM avdelning skapar en fulländad bearbetningsprocess med hjälp av 3 dimensionell data från arbetsstycket, verktyget och processplanen. Bearbetningsprocessens mål är att skapa den mest ekonomiska metoden för tillverkning av komponenter men även inkludera omfattande försök och simuleringar, vara involverad vid uppstarten samt förbättra och optimera processen.

Energi industrin

Visionära verktyg för att stödja miljön

Allt från vindturbiner, kombinerade värme- och kraftenheter eller turbiner – Gühring erbjuder futuristiska verktygslösningar för bearbetning av konventionella och högteknologiska material som används i tillverkningen av energiutrustning.

Energy Technology